POGOJI UPORABE

Pri uporabi spletnega portala interprudens.com veljajo naslednja pravila:

1. ZASEBNI PODATKI

Spletna stran interprudens.com ščiti vaše zasebne podatke. Podatki, ki jih prostovoljno posredujete ali vpišete v obrazce na spletni strani ne bodo posredovani tretjim osebam, ne bodo uporabljani za spam sporočila ter zlorabljani na kakršen koli način.

2. SPLETNA STRAN IN DOSTOPNOST

Spletna stran interprudens.com ne garantira da bodo vse podstrani portala vedno dostopne in brez nobenih napak. Zato tudi ne moremo biti odgovorni, če bi to povzročilo kakršno koli škodo za uporabnika. Upravljavci spletno stran lahko širijo, zmanjšujejo ali le spreminjajo kadar koli, brez vnaprejšnje napovedi in obrazložitve.

3. VSEBINA

Interprudens.com je spletna stran ustvarjena z namenom informiranja in izobraževanja zainteresirane javnosti. Vsa vsebina na portalu je na voljo uporabnikom za kopiranje, prezentiranje, citiranje, oblikovanje po lastni želji in tiskanje pod pogojem da vsebina ni spremenjena in da je vir od kod je bila vsebina povzeta naveden. Uporabniki lahko uporabljajo vsebino le v nekomercialne in neprofitabilne namene. Če uporabljate del naših vsebih na svoji spletni strani, potem je potrebno navesti vir oziroma povezavo (link) na stran iz katere vsebina izvira.